De vergelijkingswebsite voor geld lenen en beleggen

Wil je gebruik maken van een lening simulatie? Je kunt een simulatie lening gebruiken, om na te gaan wat deze je zal kosten of wat er in jouw situatie mogelijk is. Je kunt online een berekening maken van de maandlasten die je betaalt voor een hypotheek, wat een persoonlijke lening voor een auto je kost of wat een doorlopend krediet je zal kosten wanneer je de helft van het beschikbare bedrag opneemt. Dankzij de persoonlijke lening simulator of een lening op afbetaling simulatie zorg je ervoor dat je vooraf precies weet wat je kunt verwachten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Uiteraard zorgt de lening simulatie slechts voor een indicatie. De berekening van de lening is echter gebaseerd op bijvoorbeeld de rentevoet en het te lenen bedrag die je af kunt leiden uit de gegevens van de bank. Heb je een offerte ontvangen voor 7% rente per jaar, bij 5 jaar looptijd en een te lenen bedrag van €10.000? Dan kun je zelf berekenen wat de lening je per maand zal kosten, afhankelijk van de wijze waarop je het geleende bedrag terug zal betalen. Wat dat betreft kunt je de lening simulaties gebruiken als een eerste verkennende stap, of een laatste stap om de haalbaarheid te berekenen.

Simulatie lening

Een lening simulatie werkt heel eenvoudig. Door de simulatie lening in te voeren aan de hand van de verschillende gegevens kun je zien wat het krediet je de komende maanden of jaren zal kosten. Je kunt bijvoorbeeld zelf nagaan wat een lening van €100.000 je in de eerste maand zal kosten, of hoeveel rente je daar na 5 jaar van aflossingen nog voor betaalt. Gebruik de simulatie lening op de wijze die je zelf wenst, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten.

Lening berekenen

Je kunt online zelf een lening berekenen, door gebruik te maken van de lening simulatie. Dit betekent dat je hier zelf nauwelijks omkijken naar hebt. Je hoeft zelf geen handmatige berekeningen uit te voeren, het is voldoende om een aantal gegevens in te voeren.

Top 3 – Lening simulatie

  1. Hypothecaire lening simulatie
  2. Autolening simulatie
  3. Persoonlijke lening berekenen
Let op, geld lenen kost ook geld!