De vergelijkingswebsite voor geld lenen en beleggen

Een minilening vormt in een aantal gevallen een aantrekkelijke keuze. Wil je snel geld lenen en daarvoor liever geen gebruik maken van een reguliere lening? Dan is het verstandig om eens te kijken naar het flitskrediet of minkrediet. Je zorgt er met een minilening voor dat je binnen enkele uren tot een paar dagen geld kunt lenen. Vervolgens dien je dat bedrag echter ook alweer na een paar weken terug te betalen.

Snel geld opnemen

Dankzij een minilening kun je snel geld opnemen, veel sneller dan bij een reguliere lening die je bij een bank af kunt sluiten. Je kunt het flitskrediet gewoon online aanvragen en aangeven hoeveel geld je wilt lenen. Het gaat vaak om bedragen van een paar tientjes tot een paar honderd euro, meestal met een maximum van €750. Op het moment dat je het minikrediet afsluit krijg je het geld op je rekening gestort, min de eventuele kosten die de verstrekker in rekening brengt.
Let goed op deze kosten, aangezien ze per aanbieder verschillen. Houd rekening met administratiekosten en andere kosten bovenop de rente. In bepaalde gevallen dien je voor een borgstelling te zorgen. Indien vrienden of kennissen daar niet voor willen zorgen kun je deze kopen, maar daar zitten uiteraard kosten aan verbonden.

Flitskrediet of minikrediet

Vervolgens kun je het flitskrediet of minikrediet gebruiken om snel geld op te nemen en de aankoop te doen die je wenst. Is bijvoorbeeld de televisie kapot gegaan, of doet de koelkast het helaas niet meer? Dat zijn producten die je snel wilt vervangen, omdat je er eigenlijk niet zonder kunt. Indien je het geld zelf niet achter de hand hebt kun je gebruik maken van een minilening, een flitskrediet of een minikrediet.

Korte looptijd minilening

Houd er rekening mee dat een minilening doorgaans een korte looptijd kent, van maximaal een paar weken. Je kunt snel geld opnemen, maar je dient het bedrag ook alweer snel terug te betalen en er daarmee voor te zorgen dat je weer van de lening af bent. Plan de minilening bijvoorbeeld zo dat je het salaris dat je binnenkort ontvangt kunt gebruiken om het geld weer terug te betalen. Je kunt het flitskrediet of minikrediet op die manier gebruiken om even een paar weken te overbruggen, tot op het moment dat je het salaris van je werkgever of je uitkering zal ontvangen.

Let op, geld lenen kost ook geld!