De vergelijkingswebsite voor geld lenen en beleggen

Ben je van plan om binnenkort geld te lenen? Laat je dan niet overhalen door de eerste de beste bank die zegt dat ‘hij’ het beste tarief heeft. Vergelijk op Lening Info een uitgebreid aanbod aan kredietinstellingen, op deze manier hou jij de touwtjes in handen tijdens het onderhandelen van jou lening!


Persoonlijke lening

Denk je na over een persoonlijke lening of een lening op afbetaling? Vergelijk de beste tarieven voor een persoonlijke lening.
Persoonlijke lening

Autolening

Je staat op het punt om een nieuwe wagen te kopen en zou graag de goedkoopste autolening vinden? Vergelijk hieronder verschillende goedkope autoleningen voor uw droomauto.
Autolening

Motorlening

Wil je graag een motorlening afsluiten? Zorg ervoor dat je meerdere leningen vergelijkt, zodat je op de meest voordelige manier geld kunt lenen.
Motorlening

Minilening

Wil je snel geld lenen en daarvoor liever geen gebruik maken van een reguliere lening? Maak dan gebruik van een minilening.
Minilening

Groene lening

De groene lening zit niet anders in elkaar dan een reguliere lening, behalve dat je deze gebruikt om energiebesparende maatregelen te nemen. Bekijk of u in aanmerking komt voor een interestkorting.
Groene lening

Renovatielening / verbouwingslening

Zoek je naar een renovatielening of een verbouwingslening?
Renovatielening / verbouwingslening

Hypotheek

Een huis of appartement gevonden naar uw zin? Vergelijk dan de verschillende aanbieders voor een hypothecaire lening.
Hypotheek

Geldreserve

Heb je een eigen geldreserve achter de hand, of wil je met een doorlopend krediet zorgen voor wat extra mogelijkheden?
Geldreserve